Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Asset Management

{Kort tekst om Asset Management her}

Asset management er en strategisk hjælp til prioritering og udskiftning af komponenter i elforsyningen. På baggrund af en række forskellige asset klasser udarbejder systemet en vejledende liste, som kvalitetssikres af fagligt personale. Gennem en mere nuanceret vurdering af komponenters levetid kan vi sikre en optimal udskiftning af komponenter og en stabil elforsyning i fremtiden.

Forankring af Asset Management

Arbejdsgrupper på forskellige niveauer sikrer forankring af AM i egen organisation

Forskellighed til et bredere perspektiv

Diversitet i faglige og personlige kompetencer, samt selskabsstørrelse mm. sikrer højere kvalitet i proces og resultater

Netværk

Gruppens deltagere får et ekstra lag af faglige kollegaer og sparringspartnere uden for organisationen

Stå stærkere sammen

Udvikling af branchestandard og erfaringsudveksling

Branchestandard / upolitisk

Unikt, åbent forum i branchen, hvor man kan søge gensidig sparring på en upolitisk måde = åben dialog

Udtalelser om

Asset Management

Ingeniør hos TREFOR El-net

Jeg kan anbefale VISUE ift. asset management. De er dygtige, engagerede, lyttende, og de brænder for det, de laver.

Selve produktet understøtter os i reinvesteringsplaner. Det er hovedformålet – at vi bedre kan tage transparente og datadrevne beslutninger. At vi laver projektet sammen gør, at vi samler flere perspektiver på tværs af selskaberne. Det giver meget mere viden på området. Det gør, at vi skaber et bedre produkt og bedre resultater. Det er dér VISUE bidrager – de faciliterer samarbejdet, som gør, at vi når bedre resultater.

Senior Project Manager hos Konstant

Vi har fået et system, hvor vi helt ned på det enkelte aktiv kan lave en risikovurdering og værdivurdering og kan fremskrive det ud fra forskellige scenarier. Vi kan bruge det meget direkte ind i vores videre planlægning. Det er mere sofistikeret og detaljeorienteret end det tidligere system, og det giver os ro i maven, også når vi præsenterer investeringsbehov til bestyrelse. Vi kender konsekvenserne og har sandsynlighedsdelen med. Det giver bare en meget bedre prioritering af vores indsatser og ressourcer.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.