Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Eltilmelding.dk

Nemmere og hurtigere håndtering af nye installationstilmeldinger

Eltilmelding.dk gør det nemmere og hurtigere at håndtere nye installationstilmeldinger. VISUE og ejerselskaberne bag har udviklet Eltilmelding.dk. Sammen med el-installatører har vi afdækket, hvordan vi skaber nemmere dokumentering, ukompliceret registrering, fuld indsigt og bedre overblik. Vi har sat strøm til processen, så Eltilmelding fungerer på pc, mobil og tablet.

95% af eltilmelding.dk er en standardløsning

Respektfuld og åben dialog med plads til forskelligheder har givet fundamentet for den brede, fælles løsning

Stolthed ved ejerskabet

En fælles state-of-the-art løsning, der giver opmærksomhed i branchen giver anerkendelse til alle selskaber

Optimering af interne processer

Inspiration og hurtigere modning til optimering af interne processer (arbejdsgange) i selskaberne

Påvirkning af interessenter

Bredere palette af selskaber får lydhørhed på baggrund af dagsordensættende løsninger

Visionær

Gruppen har haft fokus på at skabe en løsning, der er langtidsholdbar

Udtalelser om
Driftskonsulent hos Nukissiorfiit

Vi er allerede ved at kunne se et udbytte af at have implementeret Eltilmelding.dk. Det er nemmere at arbejde med, vi har nye løsningsmuligheder, vi slipper for vedligehold, og det er en færdig pakke, som er nem at integrere med andre systemer.

Fordi vi kan have flere brugere på ad gangen, kan vi hjælpe hinanden på kryds og tværs af organisationen og som den centrale person kan jeg lettere monitorere, hjælpe og rådgive.

Chef hos NOE

Vi har været med til at udvikle det system, vi har ønsket. VISUE har været fundamentet for, at det kunne lade sig gøre. Nu har vi et system, som på en bedre måde kan rumme de samme data som tidligere, suppleret med de informationer som er nødvendige på den rejse, vi er på i energisektoren med solceller, varmepumper mm.

Projektleder
Eltilmelding.dk

Da vi udviklede eltilmelding.dk var det i samarbejde med netselskaber og el-installatører. Vi afdækkede, hvad der konkret kan gøre arbejdet lettere og mere effektivt. Det har været en fornøjelse at arbejde med data ”fra marken”, og jeg er rigtig godt tilfreds med den brugervenlighed, vi er endt ud med.

Kontakt Tina Viborg for at høre mere om eltilmelding.dk.

Projektleder
Eltilmelding.dk

Jeg kan godt lide at være med til at skabe værdi på flere måder. I eltilmelding.dk er der digitale muligheder, som bare gør en forskel i hverdagen for mange menneskers arbejde.
I løsningen kan netselskabet definere hvilke data, der er obligatoriske for tilmelding i deres netområde. Det gør det lettere for installatørerne at udfylde tilmeldingen korrekt. Det betyder langt færre telefonopkald fra og til netselskabet om manglende oplysninger, status og datakvalitet. Det giver da arbejdsglæde hele vejen rundt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.