Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

IT Sikkerhedsservice

{Kort tekst om IT Sikkerhedsservice her}

VISUE har fokus på anvendelse og beskyttelse af procesnettet. Vi orienterer os 360 grader rundt om procesnettet, udarbejder risikoanalyser samt holder os proaktivt opdateret på nye trends inden for sikkerhedstrusler. IT Sikkerhedsservice kan vælges som særskilt service, men det er altid inkluderet i SCADA DMS service.

Tættere på eksperter

Nyeste viden bliver født ind i organisationen fra ypperste it-sikkerhedseksperter

Erfaringsudveksling

Erfaringsudveksling af aktuelle og potentielle it-sikkerhedstrusler

Dummy titel

Sikre sikkerheden omkring SCADA-netværket / I fælles dialog i gruppen besluttes tiltag på tværs, som højner den lokale sikkerhed

Dummy titel

Teknisk kompetence til at VISUE kan træffe de rette beslutninger IT-sikkerhedsmæssigt (hjælper bestyrelsen ved at bidrage med indstillinger)

Udvidet netværk

Tværgående netværk sikrer fortrolig drøftelse af aktuelle, lokale – men samtidig fælles brancheudfordringer

Udtalelser om

IT Sikkerhedsservice

Ingeniør hos RAH

De mennesker, der arbejder hos VISUE, er gode til at forstå, hvad der betyder noget for os som forsyningsselskaber. Alle selskaberne har forskellige profiler og behov, og det er de gode til at navigere i og respektere.  Vores fælles opgave – forsyningspligten – har de fuld forståelse for, og det er fundamentet for et super godt samarbejde.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.