Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

SCADA DMS service

{Kort tekst om SCADA her}

SCADA er et gennemtestet, fremtidssikret og førende internationalt overvågningssystem. SCADA står for Supervisory Control And Data Acquisition, da systemet både yder driftsovervågning, kontrol af dataindsamling samt styring af energidistributionen. Resultatet er både driftsoptimering og reduktion af nettab hos hvert enkelt forsyningsselskab.

Overblik

Fælles kompetence i at lede elnettet mere effektivt og med højere oppetid

Praksisnært

Komplekse funktionaliteter læres videre til fællesskabet / mesterlære

Dummy titel

Fælles drøftelser af aktuelle risikoscenarier og trusselniveauer

Dummy titel

Dette er en placeholder

Dummy titel

Dette er en placeholder

Udtalelser om

SCADA DMS SERVICE

It-medarbejder hos NOE

Vi får et stærkere SCADA ved, at vi er med i VISUE-fællesskabet, end hvis vi gjorde det selv. Vi får et attraktivt produkt med den investering, vi lægger i det, kontra hvad vi selv kunne gå ud og finde.
Ensartetheden i produktet, niveauet af sikkerhed, og at brugerne har et miljø de kan sparre i, er noget af det udbytte, vi får.

Ingeniør hos RAH

De håndterer det store system, vi har. Det får vi stort udbytte af: support, samarbejde med leverandøren og support hvis der er fejl.
Ved sårbarhedsanalyser i forbindelse med vores beredskabsarbejde overfor Energistyrelsen hjælper VISUE også og er meget seriøse omkring det. Det er en nødvendighed.

Chef hos Dinel

Fordelen ved SCADA er, at vi indenfor elsektoren har en kæmpe udvikling og muligheder. Men det er de samme udfordringer, vi står overfor. Derfor er det godt, at vi går sammen. VISUE er gode til at samle os og sætte mindstekrav, ønskekrav og skabe enighed. Det er det stærkeste.

SCADA-specialist hos Netselskabet N1

Vi bruger VISUE som projektledere. De har alt kommunikation med leverandøren, serviceaftaler, sørger for månedlige møder og rapporterer tilbage. De bruger vores input og sørger for at servicekontrakter indeholder det ønskede. De faciliterer mødet, spørger hvilke netselskaber, der er interesserede i at bidrage – kort sagt: VISUE driver arbejdet, så vi ikke skal bruge så meget tid.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.