Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Stam og Målerdata Integrations Løsning – SMILE

{Kort tekst om SMILE her}

Nu er det muligt at øge effektivitet, brugervenlighed, datakvalitet og markedsmatch i ét system. SMILE – Stam og Målerdata Integrations Løsning – er kombinationen af fem moduler i ét system skræddersyet til måledata, kunde- og markedshåndtering. De fem moduler dækker en platform med integration til det eksisterende IT-landskab, Måledata-, DataHub-, Stamdata-, samt et Driftsmodul.

Med kun ét interface er der meget at smile af. Løsningen gør det nemt at administrere data, køre søgninger og lave analyser, samtidig med at fejlkilderne mindskes og IT-sikkerheden er i top.

Effektiv besvarelsesproces

Kort proces på tekniske afklaringspunkter

Bred og dyb specialistviden

Specialister fra selskaberne komplementerer hinanden og sikrer, at vi fagligt dækker 100%

Struktureret projektorganisation

Afprøvet multi-company projektmodel gør det lettere at løse komplekse problemstillinger

Vilje og vedholdenhed

Vi kæmper for, at brugerne får et it-system, der er markant mere effektivt end det de har i dag

Struktureret arbejde med risici

Vi kortlægger risici ved projektet og mitigerer på sandsynlighed og konsekvens

Udtalelser om

Stam og Målerdata Integrations Løsning – SMILE

Teamleder hos TREFOR

Vi har vist synergien i samarbejdet med SMILE-programmet. Den nye løsning giver os kvantespring i den digitalisering, som netselskaberne kommer til at stå i i de kommende år. Den understøtter, at vi kan bruge data, har datakonsistens og at vi kan arbejde intuitivt og på tværs af forsyningsdomæner. Det er konkret procesoptimering. Den kan understøtte en automatiseret hverdag for de medarbejdere, der til daglig håndterer og driver vores målerpark.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.