Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

Eltilmelding.dk

Nemmere og hurtigere håndtering af nye installationstilmeldinger

Eltilmelding.dk gør det nemmere og hurtigere at håndtere nye installationstilmeldinger. VISUE og ejerselskaberne bag har udviklet Eltilmelding.dk. Sammen med el-installatører har vi afdækket, hvordan vi skaber nemmere dokumentering, ukompliceret registrering, fuld indsigt og bedre overblik. Vi har sat strøm til processen, så Eltilmelding fungerer på pc, mobil og tablet.

Kontakt Tina Viborg for at høre mere om eltilmelding.dk.

Udtalelser om
Navn på person
Driftskonsulent hos Nukissiorfiit

Vi er allerede ved at kunne se et udbytte af at have implementeret Eltilmelding.dk. Det er nemmere at arbejde med, vi har nye løsningsmuligheder, vi slipper for vedligehold, og det er en færdig pakke, som er nem at integrere med andre systemer.

Fordi vi kan have flere brugere på ad gangen, kan vi hjælpe hinanden på kryds og tværs af organisationen og som den centrale person kan jeg lettere monitorere, hjælpe og rådgive.

Navn på person
Chef hos NOE

Vi har været med til at udvikle det system, vi har ønsket. VISUE har været fundamentet for, at det kunne lade sig gøre. Nu har vi et system, som på en bedre måde kan rumme de samme data som tidligere, suppleret med de informationer som er nødvendige på den rejse, vi er på i energisektoren med solceller, varmepumper mm.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.