Scroll Top
 portfolio item  video project
Easily insert any video media at any position in your content – anywhere you wish. Choose from youtube, vimeo or self-hosted videos. Set the size of video container and choose the style you wish. Fully responsive.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit.

EMBED VIMEO VIDEOS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut labore et dolore magna aliqua aliquip ex ea commodo consequat.
Programming
0%
Usability
0%
Design
0%
INSERT YOUTUBE VIDEOS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
0
Likes
0
Reviews
0
Likes
blocks-image-104
Jeniffer Burns
Creative Heads Inc.

The blinding splendor of the diamond, the mighty power of the rocket!

blocks-image-109
Jeniffer Burns
Creative Heads Inc.

The blinding splendor of the diamond, the mighty power of the rocket!

Driftskonsulent hos Nukissiorfiit

Vi er allerede ved at kunne se et udbytte af at have implementeret Eltilmelding.dk. Det er nemmere at arbejde med, vi har nye løsningsmuligheder, vi slipper for vedligehold, og det er en færdig pakke, som er nem at integrere med andre systemer.

Fordi vi kan have flere brugere på ad gangen, kan vi hjælpe hinanden på kryds og tværs af organisationen og som den centrale person kan jeg lettere monitorere, hjælpe og rådgive.

Chef hos NOE

Vi har været med til at udvikle det system, vi har ønsket. VISUE har været fundamentet for, at det kunne lade sig gøre. Nu har vi et system, som på en bedre måde kan rumme de samme data som tidligere, suppleret med de informationer som er nødvendige på den rejse, vi er på i energisektoren med solceller, varmepumper mm.

Projektleder
Eltilmelding.dk

Da vi udviklede eltilmelding.dk var det i samarbejde med netselskaber og el-installatører. Vi afdækkede, hvad der konkret kan gøre arbejdet lettere og mere effektivt. Det har været en fornøjelse at arbejde med data ”fra marken”, og jeg er rigtig godt tilfreds med den brugervenlighed, vi er endt ud med.

Projektleder
Eltilmelding.dk

Jeg kan godt lide at være med til at skabe værdi på flere måder. I eltilmelding.dk er der digitale muligheder, som bare gør en forskel i hverdagen for mange menneskers arbejde.
I løsningen kan netselskabet definere hvilke data, der er obligatoriske for tilmelding i deres netområde. Det gør det lettere for installatørerne at udfylde tilmeldingen korrekt. Det betyder langt færre telefonopkald fra og til netselskabet om manglende oplysninger, status og datakvalitet. Det giver da arbejdsglæde hele vejen rundt.

It-medarbejder hos NOE

Vi får et stærkere SCADA ved, at vi er med i VISUE-fællesskabet, end hvis vi gjorde det selv. Vi får et attraktivt produkt med den investering, vi lægger i det, kontra hvad vi selv kunne gå ud og finde.
Ensartetheden i produktet, niveauet af sikkerhed, og at brugerne har et miljø de kan sparre i, er noget af det udbytte, vi får.

Ingeniør hos RAH

De håndterer det store system, vi har. Det får vi stort udbytte af: support, samarbejde med leverandøren og support hvis der er fejl.
Ved sårbarhedsanalyser i forbindelse med vores beredskabsarbejde overfor Energistyrelsen hjælper VISUE også og er meget seriøse omkring det. Det er en nødvendighed.

Chef hos Dinel

Fordelen ved SCADA er, at vi indenfor elsektoren har en kæmpe udvikling og muligheder. Men det er de samme udfordringer, vi står overfor. Derfor er det godt, at vi går sammen. VISUE er gode til at samle os og sætte mindstekrav, ønskekrav og skabe enighed. Det er det stærkeste.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.